wandafwerking

De keuze die je maakt voor de wandafwerking kan bepalend zijn voor de sfeer.

De kleur op de wand kan op de gladde muur worden aangebracht, maar door glasvezelbehang, glasvliesbehang (scan) of renovliesbehang  te gebruiken krijg je structuur op de muren. Het glasvezelbehang kent een ruime keuze aan motieven: vlecht, visgraat, strepen, stuc of fantasie. Kijk bij Intervos naar het ruime aanbod.

Glasvezelbehang is een duurzaam product (25 jaar). Omdat het zo sterk is, kan het goed tegen een stootje en kan het oneffenheden als scheuren en putjes wegwerken. Overschilderen in een andere kleur gaat eenvoudig, het verwijderen van het glasvezelbehang niet.

Ben je juist dol op het veranderen van je wanden in een kortere periode, dan is behang dé oplossing. Behang is tegenwoordig weer helemaal de trend. Van industriële looks, natuur, geometrisch, art-deco of grafisch. En wat te bedenken van  fotobehang? Ook fotobehang is in duizenden thema’s te verkrijgen en in allerlei kleuren. Laat je inspireren door collecties van (foto)behang producenten als Eijffinger, Arte, Dutch Wallcoverings of kijk op de site van het Rijksmuseum voor fotobehang van kunstwerken.

Behangen is vakwerk. Zeker met redelijk kostbaar (foto)behang wil je dat het picobello op je wanden zit. Neem daarom contact met ons op om onze ervaren behangers het werk te laten doen.