falkena glas en schilderwerken
wie zijn wij
Falkena Glas en Schilderwerken is een familiebedrijf met passie en kennis van zaken. Door onze jarenlange ervaring met schilderwerk en schilderproducten hebben wij een goede kennis van de mogelijkheden voor het uitvoeren van het beste schilderwerk. De laatste jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in isolerende beglazing waardoor we je hierbij het juiste maatwerkadvies kunnen geven.

Het werk wordt uitgevoerd door een team van ervaren specialisten die hun vak verstaan, en die regelmatig worden ondersteunt door leerling-schilders (erkend leerbedrijf S-BB).

Naast onze kennis van schilderwerk hebben wij ons ondertussen verder gespecialiseerd in beglazing. Wij adviseren graag bij het de keuze voor isolerende beglazing / HR++ beglazing. Ook hiervoor zijn een aantal gespecialiseerde vakmensen dagelijks op weg.

Onze meerwaarde is onze veelzijdigheid. Bij ons regel je meerdere klussen in één keer. Verder streven wij naar:

  • Een informeel en persoonlijk contact, waarin snel geschakeld kan worden.
  • Een passend advies op basis van onze uitgebreide kennis van materialen en gereedschappen.
  • Voor glasisolatie het juiste advies uitbrengen en volgens de richtlijnen geplaatst.

Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, aannemers, woningcoöperaties en overheden.
Wij werken voornamelijk in de regio Steenwijk; gemeente Steenwijkerland, Noordoostpolder, Westerveld en Weststellingwerf.

 

0
Liter verf per jaar
0
Kwasten en rollers per jaar
0
M1 afplaktape per jaar
0
M1 glaslatten per jaar
Eigenaar

Roelof Falkena

Mijn passie voor het schildersvak zit in het bloed. Van jongs af aan werkte ik bij mijn ouders in de zaak. In 2017 heb ik het schildersbedrijf overgenomen. Ik ben trots op mijn team dat dagelijks zorgt voor tevreden klanten.
familiebedrijf

Falkena Glas en Schilderwerken is een echt familiebedrijf, waar samenwerking en onderling vertrouwen belangrijke zaken zijn. In 2002 ging zoon Roelof Falkena als onderhoudsschilder aan het werk binnen het bedrijf.

Vanuit Steenwijk bedient Falkena Glas en Schilderwerken al haar klanten in de hele regio. Veel van onze medewerkers zijn al jaren werkzaam bij Falkena en hebben een persoonlijk en vertrouwd contact opgebouwd met onze klanten. Dat werkt wel zo prettig!

geschiedenis

Het was 1913 toen Heemstra Schilder en Behangbedrijf opgericht werd. Drie man sterk was het team, dat opereerde vanuit het dorp Witte Paarden.

Hans en Mientje Falkena namen het bedrijf in 1980 over, noemden het Falkena Glas en Schilderwerk en gaven daarmee het startsein voor de groei naar een wat grotere, professionele onderneming met een team van zeker tien specialisten.

In 2009 groeide het bedrijf uit het pand in Witte Paarden en verhuisde het naar een nieuw, modern en goed bereikbare locatie in Steenwijk (Groot Verlaat). Vanaf deze plek bedient Falkena Glas en Schilderwerken nog altijd al haar klanten in de hele regio.

In 2002 ging Roelof Falkena als onderhoudsschilder aan het werk binnen het bedrijf. Na een aantal jaren werkte hij steeds meer in de werkvoorbereiding samen met Hans en Mientje. Zo heeft hij de fijne kneepjes van het vak én het ondernemen geleerd. Sinds 2017 heeft Roelof het bedrijf volledig overgenomen

vakmensen
ons team
roelof
Roelof Falkena
Eigenaar
sarissa
Sarissa Sloot
Administratie
Arjan 1
Arjan Bisschop
Schilder
Jenko
Jenko Buitenhuis
Schilder
Leon
Leon Buitenhuis
Schilder
Sjoerd
Sjoerd Dekker
Schilder
eva_dokter
Eva Dokter
Schilder
Henk
Henk Kuiper
Glasmontage
Sander
Sander Leffers
Schilder
Johan
Johan Oosterhof
Schilder
Corstiaan
Corstiaan Plat
Schilder
Wim
Wim Portiek
Schilder
Myron_visser
Myron Visser
Schilder
hans
Hans Falkena
Mientje
Mientje Falkena
silhouet-team2
Jouw foto hier?
Solliciteer nu

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Kijk dan bij onze vacatures. 

schilder en/of glaszetter nodig?

bel 

0521 588 225